ГЕРБ организира екскурзия за членовете на Съюза на инвалидите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:07 / 01.12.2009
1513
Екскурзия на членовете на Съюз на инвалидите - Дружество Пловдив подари ГЕРБ. 56 мъже и жени пътуваха по маршрут Пловдив - с. Гълъбово - Араповския манастир - "Винзавод" Асеновград - с. Гълъбово - Пловдив.

Йеромонах Киприан запозна екскурзиантите с историята на манастира и лечебната сила на аязмото. В Асеновград инженер-технологът Светлана Сталева разказа за ферментацията и бутилирането на виното, за миналото и настоящето на винопроизводството, а посещението приключи с дегустация на вино "Мавруд - Специална резерва 2005". След това бе изнесена малка артистична програма в пенсионерския клуб на с. Гълъбово. 56 човека от екскурзията и членове на дружеството от селото се събраха на богата трапеза, на която присъства и кметският наместник Кирилка Таскова. Накрая, както си му е редът, гълъбовци изпратиха с песни и много настроение своите гости на път за Пловдив.

„По уредбата в автобуса и в самия пенсионерски клуб в Гълъбово обявихме, че освен Господ, който се е погрижил за прекрасния ден за екскурзията, за нашата добра почивка, културно развлечение и трапеза, се погрижи и ГЕРБ в лицето на няколко предприемача, пожелали да подпомогнат дейността ни", сподели председателят на СНЦ "Съюз на инвалидите - Дружество Пловдив" Тобия Качаков.

ГЕРБ е социално ориентирана партия. Тя подпомага социалните ни дейности, като съдейства за активното дълголетие, организирането на екскурзия с културно-историческо и оздравително въздействие върху клубните членове, споделиха участниците. Екскурзията се проведе по идея на областния председател Иван Тотев и с финансовата подкрепа на Венелин Качаков и Атанас Христев от ГЕРБ.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).