ГЕРБ Пловдив открива учебната година в СОУ "Паисий Хилендарски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:10 / 13.09.2008
1826
На 15 септември 2008 г. в 9:00 часа председателят на Общинския съвет в Пловдив Йордан Кюмюрджиев, Райна Петрова, кмет на район "Централен" и общински съветници от групата ПП ГЕРБ ще присъстват на откриването на новата учебна 2008/2009 година в СОУ „Паисий Хилендарски" - Пловдив.

След официалната церемония и по повод първия учебен ден, в същото училище, ще се състои и официалното откриване на напълно обновен и обзаведен с чинове по европейските стандарти кабинет за първокласници. Идеята за това е на Райна Петрова. Оборудването също е осигурено от нея.

По случай първия учебен ден районната организация на ГЕРБ, заедно с кмета на „Централен" Райна Петрова ще връчат на всички директори на училища и детски градини от района поздравителни адреси и цветя. Те ще получат и книгата „Система за финансово управление и контрол в училищата и детските градини /делегиран бюджет/".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ученици от Пловдив дариха над 5 хиляди лева за благотворителност
Ето каква е била избирателната активност в Пловдив към 11 часа
Иван Петков, БСП: Гласувах за бъдещето на България и Европа
Костадин Димитров: Гласувах за Пловдив и неговите жители!
Борислав Инчев, "Синя България": Гласувах, защото искам България ...
Областният управител на Пловдив гласува за по-добро бъдеще на Бъл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).