Фоторепортаж на Plovdiv24.bg: Ето какво се случи днес в "Столипиново"

Автор: Мария Морунова
Коментари (22)
12:29 / 25.04.2014
10489
Заради боклуците и незаконните постройки по ул. "Крайна" тежка техника не може да влиза, а това пречи на почистването. Това обясни главният инспектор по строителен контрол в район "Източен" инж. Николай Василев в началото на акцията по събаряне на незаконни постройки по улицата в кв. "Столипиново", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това не е лично отношение, но тези постройки пречат. Натрупват се боклуци, които не могат да се изчистят, защото не може да влезе техника за тази цел. На тези места играят деца", обясни Василев.

Строителният инспектор беше обвинен от жителите на квартала, че се събарят жилищата на хората. Той обаче дебело подчерта, че това не е вярно. Премахват се само павилиони.

След като попреминаха страстите на ромите, те започнаха с интерес да следят коя ще е следващата постройка, която ще бъде съборена. Група дейни роми пък събираха дървения материал от съборените навеси.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).