Фотоизложба "47 усмивки" очаква пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 20.04.2017
2544
Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун кани всички пловдивчани и гости на града да посетят фотоизложбата "47 усмивки", посветена на всички слънчеви деца в България. Изложбата ще бъде открита утре от 17.00 часа на входа на градината до ДНА. Фотопроектът "47 усмивки" на Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун е част от национален фотопроект, който има за цел да покаже, че Синдромът не е присъда, а начин да изживееш живота си по нов, вълнуващ начин. Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун е организация с нестопанска цел, чиято цел е да защитава правата и интересите на хората със Синдром на Даун. 

Синдром на Даун не е заболяване, а генетично състояние, при което се появява една допълнителна 47-а хромозома. Хората, които се раждат с тази допълнителна хромозома не са болни, просто се нуждаят от нашата подкрепа и обич. Да окажем подкрепата и любовта си към тези страхотни, слънчеви деца и възрастни утре от 17.00 часа на входа на градината до ДНА.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).