Ежегодният пролетен семинар на "Дайкин" събра водещи специалисти в областта на климатизацията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:32 / 09.05.2016
3027
На 22 април 2016г. в Комплекс "Старосел" се проведе семинар на тема "Новата гама сплит системи 2016г., термопомпи Altherma и Mini VRV системи на DAIKIN". Организатор на събитието бе фирма БИТТЕЛ ЕООД, която е официален представител и HCE Premium партньор на DAIKIN за България. 

Дългогодишното сътрудничество между БИТТЕЛ и DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE събра водещи специалисти в областта на климатизацията, които бяха запознати с най-новите модели на DAIKIN, предимствата на иновативната технология на термопомпи въздух-вода Altherma и високата енергийна ефективност и ниски експлоатационни разходи при VRV системите Daikin. 

По официална покана на фирма БИТТЕЛ, лектори на семинара бяха инж. Michael Haas - мениджър продажби за България и инж. техническа поддръжка Димитър Михов. След кратко въведение, посветено на дългогодишната история на DAIKIN, вниманието бе насочено към новаторските разработки на компанията, спецификите при компресорите и иновациите при хладилните агенти.

Участниците останаха впечатлени от новата продуктова гама инверторни климатици DAIKIN, комбиниращи климатизация и въздухопречистване. Изумителните стойности на сезонна ефективност до А+++ , както и Flash Streamer технологията, разграждаща прах, мухъл и вируси при съвременните климатици от серията FTXM-M, надминаха и най-високите очаквания. Видим интерес предизвика последната иновация на климатичния гигант и лидер на пазара DAIKIN - фреон R-32, който в сравнение с масово използвания R-410А, намалява значително вредното въздействие върху околната среда с 68% и повишава в пъти ефективността.

Разяснена бе същността на работа на термопомпи Altherma и особеностите на вложените в тях суинг компресори. Високата ефективност на термопомпи Daikin Altherma се дължи на изключително практичната и икономична технология, която използва външния въздух като устойчив източник на топлина. Всяка термопомпена система Altherma работи със суинг компресор, който ограничава максимално използването на електрическа мощност, понижава разходите за електричество и предотвратява изтичането на хладилен агент. Това осигурява по-висока ефективност, надеждност и дълъг експлоатационен период.

Последната част на семинара бе посветена на предимствата на новата гама Mini VRV системи на DAIKIN и основните предизвикателствата пред тях. Сред основните им характеристики, които впечатлиха гостите бяха интелигентният контрол, възможността за регулиране количеството на хладилния агент и гъвкавата модулна технология на системите.

Вечерта продължи с винен тур и организирано парти за всички присъстващи. Старт на програмата беше даден с тематичен за DAIKIN и новата им маркетингова концепция "Join the mission" космически танц.

Специалната вариететна програма очарова гостите, а участието на Краси Радков и Ивана се погрижи за доброто им настроение. 

Контактна информация за връзка с фирма "Биттел" ЕООД:

Адрес: Пловдив, Тракия - Индустриална Зона
ул. "Нестор Абаджиев" № 13
тел: 032 270 024
GSM: 0897 806 008
e-mail: office@bittel-bg.com
www.bittel.bg

Работно време:
Понеделник - петък: от 09:00 до 17:30 часа
Събота и неделя: почивни дни

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).