Евакуираха служителите на община Пловдив заради "пожар"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:03 / 16.09.2016
5312
С учебна цел днес се проведе евакуация на служителите в административната сграда на община Пловдив на пл. "Стефан Стамболов" 1. След подадения "сигнал за пожар" дежурният на Общинска охрана извести за "екстремната ситуация" в сградата и веднага след това служителите за кратко напуснаха работните си места според схемите за действие при пожар.

Съгласно утвърдените от кмета на Общината планове за действия при пожар и евакуация след забелязване на евентуалния пожар се съобщава на тел. 112, както и на заместник-кмета "Обществен ред" Георги Маринов.

"Евакуацията се прави минимум 2 пъти годишно с цел обучение на служителите как да действат в реална обстановка при бедствие. Това се прави и във всички общински сгради", уточни Георги Маринов.

В рамките на проведеното днес обучение по евакуация служителите на Община Пловдив успяха да напуснат сградата за 3,45 минути.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Нов инцидент с младежи в Пловдив!
Славчо Атанасов: Цар Фердинанд няма място в България
Теодора Николова е момичето, пътувало на предната седалка на джип...
Този е младият шофьор, управлявал джипа по бул. "Руски"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).