Еуфория завладя Plovdiv Plaza мол заради звездите на "Фермата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 01.12.2019
4211
Хиляди пловдивчани се стекоха в Plovdiv Plaza мол в събота, за да се срещнат със своите любимци от различните сезони на телевизионното шоу "Фермата" и да участват в игрите от "Арена на дуелите“.

А игрите бяха за малки и големи и включваха не само изпитание на умения като сила и сръчност. За истинските професионалисти при спиртните напитки беше надпреварата “Познай ракията“.

Специално за празника Източният атриум на мола беше преобразен с препятствия и бали със слама, а водещите на "Фермата“ Иван и Андрей даваха кураж на участниците. Еуфорията в мола се допълни от концерта на Михаела Филева и "Славея на Фермата“ – Лилия Семкова. За по-добрата видимост на многохилядната публика организаторите се бяха погрижили цялото шоу да се излъчва на живо на огромния LED екран в мола.

Не само Plovdiv Plaza мол празнуваше в съботния ден. Събитието в търговския център се превърна в троен празник. Другият рожденик беше водещият Иван, а Андрей пък имаше да черпи за имен ден.

Специална изненада за всички гости на събитието беше флаш моб изпълнението на автентични народни песни – специален подарък от Фермерски пазар "Пендара“.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).