Ето я хубавицата, трошила в пловдивски магазин! Направила си кефа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (209)
12:26 / 14.12.2013
38396
Читателка на Plovdiv24.bg, която твърди, че е главната героиня в екшъна, разиграл се във "Форум Тракия" на 11 декември, публикува и своята гледна точка в коментарите под статията. Припомняме, че тогава около 12 часа там пристигнала разярена млада жена, която се разкрещяла на персонала, че миналия петък майка й била принудена за заплати счупена от нея стока на стойност 20 лева. Възмутената дъщеря поискала да й върнат парите и заплашила, че в противен случай ще изпотроши също толкова стоки. Накрая пловдивчанката избрала продукт за около 20 лева и демонстративно го строшила на пода. Ето какво написа вчера въпросната млада жена:

Ей сега ще ви кажа на всичките малоумни нищожни комплексари тук!!! Аз съм въпросната и защитих правата на майка си!!!! А вие, докато сте овце като повечето в БГ, винаги ще бъдете тъпчени и мачкани! Собственикът на магазина ме заплаши, че щял да ме потроши и полицията я извиках аз! Надявайте се да има повече като мен, че докато сме единици и ни критикувате, ще ви тъпчат отвсякъде! Ама явно сте свикнали!
 
И друго - това е версия на собственика, супер див селянин! А вие, докато си мълчите, не правителство, ами едно врабче няма да свалите! А аз си поисках заслуженото и като не го получих, си направих кефа поне! Това, което всички коментирате тук, нямате смелостта да направите! И за 2 лева щях да го направя, въпросът е принципен! И анцугът ми не беше лъскав! Хайде със здраве и весели празници!

Виж коментарите (209)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).