Ето го пловдивчанина, който завъртя главата на бургазлийка, а после се подигра жестоко с нея!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 23.11.2018
10859
Пловдивчанинът Ерхан Р., който се подигра с влюбена в него до полуда глухоняма бургазлийка, бе докаран току-що в съда, предаде репортер на Burgas24.bg. След минути Окръжен съд Бургас ще гледа мярката му за неотклонение.

Ерхан е обвинен за това, че на 6 ноември созополското село Крушевец отнел парична сума, три мобилни телефона, дрехи и обувки от 25-годишната бургазлийка. Момичето, което е глухонямо и Ерхан се запознали през май тази година във Фейсбук. Няколко месеца си писали и се виждали само, чрез уеб камера. На 6 ноември двамата си уговорили среща и Ерхан, заедно с двете си деца, дошъл в апартамента на 25-годишната жена, разположен в к-с "Меден рудник", поговорили известно време и решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в Турция, в който да живеят съвместно, бургазлийката изтеглила от банков клон сумата от 15 000 лв., която добавила към спестените си в дома 15 000 лв. Част от парите били наследство от починалите й родители, а друга част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма, съобщиха от полицията.

Жената взела всичките си пари и заедно с измамника от Пловдив и двете му деца се качила в автомобила на пловдивчанина "Ауди А 4" и потеглили за Турция. В село Крушевец мъжът спрял и помолил 25-годишната бургазлийка да му купи цигари от крайпътен магазин. Тя слязла, след което автомобила потеглил в посока Малко Търново. Жената махала след аудито, но то не спряло, след което потърсила помощ от полицията.

Ерхан е обявен за общодържавно издирване. Хванат е 19 ноември от служители на ГКПП - Малко Търново при влизане в България от Турция. Задържан е и конвоиран до Районно управление - Созопол, където направил пълни самопризнания.

Мобилните телефони - предмет на престъплението са намерени в пловдивчанина и иззети. Същият заявил, че ще възстанови и отнетата парична сума.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
23.11.2018 Черни облаци над пловдивчанина, който омая бургазлийка, а после я обра и
заряза
22.11.2018 Няма милост за пловдивчанина, съблазнил, обрал и зарязал на пътя
бургазлийка
21.11.2018 Пловдивчанин омая бургазлийка във Фейсбук, няма да повярвате как свърши авантюрата им!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).