Ексклузивно: Голяма авария в Пловдив, отцепиха улица! Очевидци: Ледът е навсякъде, страшно е!

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
10:16 / 01.02.2017
39618
Голяма ВиК авария доведе до опасно заледяване на участък от пътната мрежа в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Ето какво ни съобщи наш редовен читател:

"От тази нощ има голяма авария на ВиК срещу бирария "Йегерхоф" в "Тракия". Вследствие на изтичането на вода от аварията целият участък в радиус от 500 метра замръзва моментално при тези минус 14 градуса. Всички пътища там и наблизо са замръзнали. Много страшно и за пешеходците - пред мен жена с 2 малки деца падна на пешеходната пътека, пред която бях спрял, отстрани друга кола не успя и да спре на ледената пързалка. Незабавно поддържащата фирма трябва да опесъчи обилно навсякъде там, защото е страшно!".

Репортер на сайта се свърза с представител на водоснабдителното дружество. Оттам информираха, че аварията е много сериозна и потвърдиха за образувалия се заледен участък с уточнението, че той е около 150 метра.

"Пътна полиция също е предупредена, защото по този път минават автобуси от масовия градски транспорт и е нужно да бъдат взети допълнителни мерки по обезопасяването на този участък от улица "Съединение", казаха от ВиК.



Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).