ЕВН готови за зимата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:56 / 02.10.2008
807
Предвид на предстоящия отоплителен сезон ЕВН България Топлофикация прилага цялостен пакет за подобряване състоянието на топлопреносната мрежа. Като допълнителна мярка, както вече бе обявено, в периода 6–19 октомври ще бъде извършена планова годишна профилактика на съоръженията. Извършваната през тази година профилактика, като обем и очаквано качество е най-съществената до сега за дружеството.

В този период ще бъдат изпълнени планираните мероприятия за повишаване качеството на топлоснабдяването и намаляване на технологичните разходи по преноса на топлинната енергия. В хода на този процес ще бъде приложена програма, която позволява своевременно откриване, както и по-бързо и сигурно отстраняване на повреди по мрежата. При това няма да е необходимо в бъдеще дружеството да извършва пълно изключване на съоръженията за годишна профилактика едновременно в целия град.  

Дружеството ще предприеме всички възможни мерки, за да бъдат неудобствата за клиентите по време на годишната профилкатика възможно най-малки. Поради това дейностите са организирани по стриктно и ще бъдат извършени в най-кратки срокове.  

За отоплителния сезон са осигурени достатъчен брой аварийни екипи, които са оборудвани с необходимите материали. В случай на евентуални повреди клиентите могат да сигнализират денонощно в Кол центъра на EVN Bulgaria на сервизния номер за аварии 0700 1 0007.

През последните 3 години до приватизацията са били инвестирани само 2,5 млн. лева, тъй като дружеството не е разполагало с достатъчно средства. Силно амортизираната на места мрежа налага постоянна поддръжка и нови инвестиции с цел подобряване качеството на топлоснабдяване.  

Новото ръководство на дружеството започна да прилага дългосрочна инвестиционна програма, ориентирана към клиентите, която ще направи възможно по-нататъшното развитие на ЕВН България Топлофикация ЕАД като едно модерно и ориентирано към потребителите дружество. За финансиране на тези инвестиционни планове и на доставките на природен газ от "Булгаргаз" от първостепенно значение за дружеството е клиентите да заплащат редовно консумираната от тях топлинната енергия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).