EVN = Дружество с праисторически разбирания, което ще продължи да тормози Пловдив и пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:31 / 24.11.2009
5254
Няма и седмица без всеобщите "любимци" на пловдивчани от електроразпределителното дружество EVN да не изненадат "приятно" града ни.

Миналата седмица Ви информирахме за проблемите с тока, които имаха абонатите в центъра на Пловдив, както и тези, които продължават да имат абонатите в Оризаре.

Вчера писахме за проблема с изключването на тока в Кукления театър по време на постановка, което наред със създадените традиционни неудобства, е създало и сериозни притеснения у малчуганите.

Явно обаче от EVN изобщо не се интересуват от мнението на пловдивчани, техните клиенти. По повод поредното изненадващо, но планирано от тях прекъсване на тока, от дружество нагло се оправдават:

Още на 24 октомври 2009 г. в изпълнение на Общите условия EVN Bulgaria публикува във вестник ****** съобщение за планирано изключване на електрозахранването на 21 ноември 2009 г., събота, което обхваща и ул. Христо Г. Данов, т.е. и Държавен куклен театър - Пловдив.

От дружеството обаче явно си вярват и наглостта им не спира до тук. По-надолу в разпратеното днес до медиите съобщение четем:

EVN Bulgaria съжалява, че несъобразяването на графика на постановките с временната липса на подаване на електроенергия е провалило празника на децата и техните родители, които са посетили постановката на ДКТ - Пловдив на 21.11.2009. В същото време ще се радваме, ако ръководството на театъра, чието задължение е да съобрази програмата си с подобни еднократни събития, също поднесе извиненията, които те дължат на своите най-верни зрители - децата. EVN Bulgaria е клиентски ориентирано дружество (!?! Според кого?-б.а.).

Явно от EVN дори не си дават сметка колко негативно е мнението на клиентите им за тях или просто не им пука, второто е по-вероятно. От електроразпределителното дружество трябва да разберат, че пловдивчани отдавна са прекрачили границите на 18 век и се информират с модерни средства, основното от които е интернет. Съвременният, модерният, работещият пловдивчанин използва и разчита на съвсем различни средства за информация, от използваните от EVN. Австрийците и техните представители в България обаче очевидно не искат да започнат да мислят и говорят на езика на пловдивчани или просто не им отърва. Законът разбира се в случая защитава дружеството, но морално EVN е една тотално провалена пред пловдивчани компания и народният гняв и недоволство не могат да бъдат спрени със закон, колкото и да им се иска на някои, свикнали с "онзи" начин на мислене и действие.


Виж коментарите (10)

Още по темата (17):
04.10.2010 EVN остави половината Главна без ток
04.08.2010 От EVN пак се гаврят с пловдивчани и бизнеса, чувстват се недосегаеми
02.07.2010 Токът в Пловдив пак поскъпва, на EVN им се струва малко, искат много по-скъп ток
16.03.2010 Заради EVN, абонати в цяла България може да плащат такса "електромер"
15.03.2010 Новата такса мощност ще засегне неактивните потребители на ток
13.03.2010 EVN иска ново поскъпване на тока, нощната скача с близо 10%
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).