Джипове продължават да паркират безобразно по тротоарите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:45 / 20.02.2011
4085
В пресечка на ул."Иван Радославов" нагло паркиран джип пречи на преминаването на пешеходци по тротоара, научихме от читател на Plovdiv24.bg.

В писмото на възмутеният гражданин се казва още, че заради така спрелия джип, на майка с бебе в количка се е наложило да слезе от тротоара на улицата, за да може да премине. Освен това читателят твърди, че малко след това е видял "паяк" пред денонощен магазин наблизо. Според него служителите на Общинска охрана и Общинска полиция са видели така паркирания джип, но нищо не са предприели и когато той се е опитал да ги снима, те са тръгнали.

Читателят на Plovdiv24.bg пита: как гражданите да спазват закона като самите пазители не го правят.

По повод на сигнала репортерът ни се свърза с шефът на ОП "Охрана и сигнализация" Александър Стайков.

"Пратихме веднага екип, но за съжаление въпросният джип не е бил на мястото, когато са отишли служителите на "Охрана и сигнализация. Въпреки това, на другите неправилно паркирани в момента на мястото коли, са съставени наказателни актове", каза Стайков.

По повод на "бездействието", на служителите на общинското предприятие, Стайков бе категоричен, че ако се установи въпросното нарушение, ще има и наказани.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Страхотен фестивал отново в Пловдив
РЗИ Пловдив: Няма натровени деца в ДГ "Радост"
Реставрираха едни от най-красивите мозайки в Пловдив
Май няма да строят до "Каспела"
Инцидент в известен ресторант в северната част на Пловдив
Криминални клиенти пребиха таксиметров шофьор в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).