Дядо Николай иска да си направи частна улица?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:53 / 18.09.2009
3495
Искане за затваряне на улицата пред Митрополията е постъпило в "Централен". Заместник-кметът на района Димитър Цветков потвърди желанието за обявяването на пресечката на "Д-р Вълкович" и "Архимандрит Дамаскин" за еднопосочна, но не пожела да посочи пловдивският владика Николай ли стои за искането.

Според официален документ, с който разполага Пловдивската телевизия, е видно, че искането е за затваряне точно на улицата, която минава покрай митрополията. Пловдивчаните, които живеят в района, за първи път чуха за желанието пресечката да стане еднопосочна. Което неофициално потвърждава версията, че владиката иска да си направи улицата частна.

При положение, че тя се затвори, прогнозираме, че няма как да не се пускат лъскавите коли, с които митрополит Николай и приближените му се возят, а за обикновените хора ще бъде забранена. Цветков каза, че след като е направил оглед на района, не е издал разрешение за затваряне, защото съществува опасност при дъжд цялата улица да се наводни. 

Интересно какво ще бъде изказването на владиката за отказа и дали ще го свърже с висше наказание за безумните му думи напоследък или ще обвини район "Централен" в богохулство, че не му дават да си направи първа частна улица и да си постави бариера.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на "Южен" с апел към жителите на района
Той се завърна: Нагъл шофьор отново паркира в абсолютно нарушение...
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).