Двама ученици станаха за резил в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:41 / 26.06.2023
3616
Две момчета са били задържани с наркотици при спецакция на служители от Трето РУ в Пловдив. В края на миналата седмица от 18-годишен младеж са иззети около 34 грама марихуана, 143 грама хашиш, 15 грама кокаин и 45 таблетки със съдържание на бензодиазепин.

Да носи в себе си известни количества марихуана и кокаин бил засечен и непълнолетен тийнейджър. Срещу двамата са образувани бързи производства. С постановление на наблюдаващ районен прокурор по-възрастният е приведен в ареста.

Междувременно, при аналогични действия за пресичане на престъпленията по линия "наркотици“, полицаи от РУ-Карлово също задържали двама извършители. В подбалканския град 33-годишен е хванат с марихуана, а в Сопот 42-годишен – с амфетамин. И двамата са познайници на служителите на реда и осъждани. По случаите се водят бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).