Два канала в асфалта по бул. "Дунав" тормозят пловдивчани

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
08:10 / 02.08.2015
1797
По бул. "Дунав" има два изкопани канала в асфалта, които стоят неасфалтирани над 2 месеца. За това алармира читател на Plovdiv24.bg:

"Здравейте. От повече от 2 месеца в асфалта (на адрес бул. "Дунав" 176) има 2 изкопани канала, които явно никой няма намерение да оправи.

Минавам от там поне по 3-4 пъти на ден и каналите стават все по-дълбоки. Автомобилите, които минаваме от там сме принудени вече почти да спираме, за да не си изпотрошим колите... Явно някой е решил, че дупките са ни малко и 2 канала повече или по-малко няма да пречат чак толкова...

Имам само 2 въпроса и те не са "Кой?" или "Защо ги е изкопал?", а и: КОГА най-после някой ще ги оправи? И винаги ли като/ако се правят някакви ремонти и се налага разкопаването на път, ние ще трябва да търпим тези разкопани и изоставени просто ей така участъци и ще чакаме..."

Сигналът е предаден на районната администрация.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
За високи стандарти и предимство при финансирането в културата се...
Пенсионер стана за резил в Пловдив, арестуваха го
Стреляха по градски автобус в Пловдив
Световноизвестна пловдивчанка направи голям жест
Най-вкусният фестивал в Пловдив се завръща
Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).