Дългосрочна инвестиция в Пловдив с куп удобства за модерен градски начин на живот

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:00 / 29.01.2021
6756
Разположен до южния бряг на река Марица и остров Адата, и на пешеходно разстояние от Стария град, Platinum Homes е интелигентен избор за всеки, който търси дом или имот с отлична локация, удобна инфраструктура и достъп до естествени зелени площи.

Комплексът се ползва от близостта си със супермаркети като Billa и Mr Bricolage, заведения за бързо хранене McDonalds и KFC, бензиностанция Shell и не на последно място училища и детски градини. Сред предимствата на района около Platinum Homes е и пловдивската велоалея, която осигурява бърз и лесен достъп до всяка точка на града.

Комплексът е изграден от 6 жилищни модула, разпределени П-образно и образуващи широко вътрешно пространство с паркоместа. Външният вид на жилищните сгради е с елегантен архитектурен облик, отговорящ на изискванията за съвременен дизайн и функционалност. В изграждането на фасадата са залегнали материали като еталбонд, HPL и няколко вида мазилка, съчетани в стилна цветова хармония.

Platinum Homes предлага оптимален избор от жилищни и търговски площи, предназначени да задоволят широк спектър от изисквания и индивидуални нужди. Комплексът разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с квадратура от 40 кв.м. до 122 кв.м. и отлично разположение. Всеки жилищен модул е с отделен вход и два асансьора. Апартаментите се предават в завършен вид спрямо най-добрия строителен стандарт и характиристики, като циментова замаска, шпакловани стени, Ел и ВиК инсталации, окабеляване, висококачествен троен стъклопакет и други. Търговските площи на Platinum Homes са с квадратура от 77 кв.м. до 614 кв.м.  Строителната концепция включва също подземен паркинг и гаражи.

Подробна допълнителна информация може да получите в офиса на Platinum Homes на бул. "Шести септември“ № 221-б, където е и официалния адрес на комплекса.

Поредните жилищни секции, които скоро придобиха Акт 14 са Г и В.

Търговската политика на Platinum Homes предлага специални условия за банково кредитиране.

За повече детайли посетете сайта на Platinum Homes https://platinumhomes.bg/, както и позвънете на:

0886 03 30 44

0886 01 01 01

0888 10 88 77

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).