Дрогирани и пияни шофьори отново превзеха улиците на Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:02 / 12.04.2017
5396
Четирима дрогирани и четирима пияни водачи са били задържани през последното денонощие на територията на ОД МВР Пловдив. Вчера при работа по безопасност на движението в областния град полицаи от моторизирано звено "Сигма" заловили двама криминално проявени мъже - 29-годишен пловдивчанин и 36-годишен от Хисаря. 

Около 23.20 часа на ул. "Ландос" първият преминал покрай униформените с автомобил "Мерцедес", без да реагира на подадения сигнал със стоп палка. След кратко преследване колата била установена самокатастрофирала в участък с ремонт на бул. "Шести септември", а алкохолната проба на шофьора отчела наличието на 1,41 промила. 

Часове по-рано хисарчънинът бил спрян на ул. "Васил Левски" с управлявания лек автомобил "Нисан" и проверка с драг чек показала, че е под въздействието на амфетамин. Същия ден били заловени и други трима водачи, употребили наркотични вещества. В Садово 31-годишен от село Милево управлявал лек автомобил "Форд", между Баня и Долна махала 29-годишен столичанин бил с автомобил "Алфа Ромео", а в Карлово 39-годишен местен жител - с лек автомобил "Крайслер". 

Във вторник вечерта на кръстовище в Първомай след употреба на алкохол 1,74 промила бил заловен 50-годишен от село Караджалово, водач на товарен автомобил "Форд". По обяд в село Цалапица служители на РУ - Стамболийски засекли 40-годишен мъж от Пловдив, който бил седнал зад волана на трактор без регистрационни табели и порядъчно почерпен - 2,76 промила. 

Друг жител на областния град, на 36 години, бил хванат в първите часове на днешния ден в Карлово да управлява лек автомобил "Хонда" с 1,92 промила. Срещу нарушителите са образувани бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).