Драмата в Пловдив отрече за насилие срещу Стефчо Автографа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:26 / 18.01.2024
6835
"Тази вечер около 18 ч. някакъв служител на Драматичен театър - Пловдив, вероятно охрана, блъснал Стефчо Автографа и брат ми (б.а. Тошко), двамата са се търкаляли през глава по стълбите надолу. Имат много кървави рани. Техни приятели са им оказали първа помощ в една галерия в Стария град. Внимавайте, когато ходите на театър в Пловдив", написа във Фейсбук профила си Христо Атанасов.

По думите му инцидентът е станал преди началото на моноспектакъла на Албена Колева "Марин, Данчо и майка им", която е била свидетелка на случката, но не се е намесила.

С Plovdiv24.bg се свързаха от ръководството на Драматичен театър Пловдив, за да се чуе и тяхното становище. Оттам еднозначно отвърлиха твърденията, че нещо подобно се е случило на тяхна територия.

"Никъде и никой на територията на Драматичен театър Пловдив не е упражнявал насилие върху двамата и това е доказуемо със записите, с които разполагаме", обясниха от културната институция.

Стефчо Автографа е прочут пловдивски колекционер на автографи от много дълги години и не веднъж се е случвало да бъде нападан.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гребната база в Пловдив непочистена след Световното по риболов
Пловдивският Лаута се превърна в арена на битки от Античността и ...
Много скръбна вест за Пловдив
Какво не знаем за Четвъртък пазара и защо се нарича точно така
Пловдивски съветници бранят Панагюрското златно съкровище, не го ...
Автобуси тръгват по "Модър-Царевец", условието е 20 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).