Документирано: Невидима патрулка в нарушение дебне пловдивчани!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (56)
12:40 / 25.02.2015
19492
Читател на Plovdiv24.bg пита "Как да спазвам закона, след като самата полиция ми дава нагледен пример как е по-лесно като го заобикалям?". За какво става дума:

Добър ден. Пиша Ви, по повод поредната безумна ситуация с полицаи от КАТ, които дебнеха, пречейки на движението. Прикачено ви изпращам снимки от ситуацията. 

Действието се развива на 20.02.2015 около 9:14 часа на бул. "Кукленско шосе" в Пловдив. Вижда се как автомобилът на КАТ е спрял на входа на отбивката по начин, по който беше трудно на идващите на работа да влязат в отбивката. 

Предполагам, че се опитваха да бъдат възможно по-невидими за идващите шофьори. Докато снимах, спряха кола за проверка.

Въпросът е защо се крият, след като им е забранено? Чувал съм от човек, работещ в КАТ, че всеки ден им спускат определена бройка глоби, с които да се отчетат в края на деня. 

Вероятно, ако е трудно да хванат някой в крачка, за да си направят бройката, тогава правят малоумни неща като това от снимките. 

Защо ми се струва, че това не трябва да ги оправдава? Имам въпрос към шефовете на тези от снимката. Как да спазвам закона, след като подчинените ви ми дават нагледен пример как е по-лесно като го заобикаляш?


Виж коментарите (56)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).