Добро дело по Великден: Две момичета откриха загубеното портмоне с много пари

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
10:25 / 30.04.2016
22652
На 28.04.2016г. около 17.00ч. в района на бюрото за издаване на карти за градски транспорт в ЖК "Тракия" между блокове 10 и 11 Марина Милинич, ученичка в 7 клас на у-ще "Княз Александър I", и Мартина Писачева, ученичка в 7 клас на у-ще "Черноризец Храбър", са намерили портмоне с голяма сума пари. Това съобщи бащата на едно от момичетата специално за Plovdiv24.bg. В него има бележка на името на г-жа Марияна Колева и става ясно, че това е заплатата й за 3 месеца. Без да се колебаят, децата отиват до 5 РУ на МВР Пловдив, където с протокол предават портфейла. По информация вчера към края на деня портмонето все още не е било потърсено от собственичката.

"Моля, публикувайте тази информация, за да може да издирим госпожа Марияна Колева!", пише още бащата на едно от момичетата, открили портмонето. Той е оставил и телефон за връзка, така че ако някой припознае портмонето, некa се свърже с нашата редакция.


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).