Днес започна преасфалтиране на най-разбитите улици в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
12:10 / 24.04.2013
6311
Днес стартира основно преасфалтиране на най-разбитите улици в район "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. То започна от трите улици, за които има най-много жалби от граждани - ул. "Мусала", "Братя Миладинови" и "Антон Страшимиров". Райкметът Райна Петрова и градоначалникът на Пловдив Иван Тотев инспектираха старта на ремонтните дейности. Преди да започне да се преасфалтира, служители на ОП "Паркове и градини" подкастриха клоните на дърветата. 

Петрова разказа, че вече шеста година не спират оплакванията на живеещите в квартала от дупките по улиците. Тя сподели, че е щастлива от факта, че карето, което започна да се преасфалтира цялостно, е над 1000 кв.м.

"С това в този район завършваме, тъй като в непосредствена близост е ул. "Бунтовнишка", където изпълнението е перфектно и вече се полага вторият слой на асфалтовата настилка", каза още Петрова. 

Ремонтът на малката уличка, където изобщо нямаше път, е на финала. Там е изградено осветлението, в момента се прави и тротоарната настилка. Паралелно с това се работи на бул. "Източен" от 135 до 139 и се закърпват дупките на ул. "Лъджене". 


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).