Днес излъчват филма на National Geographic за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:46 / 03.01.2011
5357
Днес от 14.15 часа по телевизионния канал National Geographic ще бъде излъчен репортаж за културно-историческите обекти в Пловдив. Поредицата от филми за града под тепетата бяха заснети по проекта "Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали", чийто бенефициент е Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Снимачният екип на телевизионния канал засне продукцията "Metropolitans". Формата на предаването цели представяне на начина на живот в големия град като очарователен микс от античното културно наследство и модерното настояще. Акцентът е върху културно-историческите паметници в Пловдив, с цел популяризиране и утвърждаване на България като атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство. Екипът снима предаването "Metropolitans" в Регионалния археологически музей (РАМ-Пловдив), Регионалния етнографски музей, Античния театър, Римския стадион и Древния форум - "Одеон".

Проектът "Провеждане на целогодишна рекламна кампания на дестинация България по водещи паневропейски телевизионни канали" включва провеждане на телевизионна кампания на няколко вълни по паневропейски тв канали с излъчвания на рекламни клипове, както и заснемане на репортажи и тематични предавания. Излъчването на репортажи от водещи телевизионни канали е ефективно средство, което ще допринесе за създаване и утвърждаване на позитивен имидж за страната, увериха от National Geographic.


Виж коментарите (6)

Още по темата (3):
03.01.2011 Вижте 8-минутния филм на Euronews за Пловдив
03.01.2011 Филмът за Пловдив по Euronews, а не по National Geographic
27.12.2010 National Geographic излъчва филм за Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).