Днес Пловдивският панаир отваря врати за "Дни на кариерата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 05.04.2017
2911
Днес, 5 април, в Пловдив ще се състои най-мащабният кариерен форум на територията на страната "Национални дни на кариерата".

На изложението редица успешни български и чужди компании ще представят различни стажантски проекти, работни позиции и възможностите за реализация пред младите хора в Пловдив.

Форумът ще включва и дискусионни панели, където ще се обсъждат важни теми, свързани с кариерните възможности пред квалифицираните млади кадри, стратегии и съвети за професионално развитие, насоки и други полезни практики.

Кандидатите ще имат възможността да се запознаят лично с работодателите си, да получат ценни съвети, как да се представят на интервюто за работа, както и да научат какви качества и умения трябва да притежава добрия кандидат.

Във форума "Национални дни на кариерата" активно участие ще вземе и "БТЛ Индъстрийз" - водеща компания в разработката, производството и продажбата на медицинска апаратура в три направления: естетична медицина, физиотерапия и кардиология. Фирмата ще търси млади и талантливи попълнения за своите екипи в Пловдив и София.

Всеки, който иска да стане част от БТЛ, ще има възможност директно да се запознае и говори с представители на фирмата и да научи как да се възползва от кариерните възможности във фирмата.

Пловдивските възпитаници, мотивирани да стартират успешна кариера, са добре дошли днес в Международен панаир Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).