Диващина в Шекера! Има пострадали полицаи, единият е с 4 шева!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (101)
13:04 / 21.04.2020
37160
Двама полицаи от Пловдив са пострадали, след като са били нападнати в една от ромските махали в града, научи Plovdiv24.bg. Това е станало по време на изпълнение на служебните им задължения. 

Снощи около 23.00 часа униформените са били изпратени по сигнал в пловдивската "Шекер махала", където Радка -  майка на 16-годишно момиче, се оплакала, че преди часове дъщеря й излязла заедно с приятеля си Стефан и от тогава нито се е прибрала, нито си вдига телефона.

Радка предположила, че момичето се намира в дома на Стефан. Тя придружила полицаите до къщата на момчето. След известно време вратата се открехнала и се появила 39-годишната майка на кандидата за жених - Сийка.

Полицаите обяснили за какво я търсят и попитали къде е Стефан, но Сийка видимо пияна и много агресивна се развикала, че нито знае къде е синът й, нито кога ще се прибере. Жената силно лъхала на алкохол. Докато се разправяла с полицаите, от дома й излязъл съпругът й Миленко. Той започнал да псува и да гони полицаите и ставал все по-агресивен. Също бил пиян. 

Миленко грабнал камък от земята и го хвърлил срещу един от полицаите с все сила. Камъкът улучил в лицето единия униформен. Другият полицай се опитал да задържи Миленко, но в този момент Сийка ударила няколко пъти с прът в главата и гърба колегата на пострадалия униформен. 

Двамата пияни и нагли цигани са били арестувани, след като на помощ дошли и други полицаи. Пострадалите са били откарани в спешна помощ. Единият е прегледан в лицево-черепна хирургия и има 4 шева в областта на устата, а на другият е направен скенер на главата заради множеството удари. Полицаите са изписани за домашно лечение.

Виж коментарите (101)

Още по темата (2):
24.04.2020 Това са мъжът и жената, които биха полицаи в Пловдив!
21.04.2020 Светкавични действия на прокуратурата в Пловдив след снощното меле в
"Шекера"
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).