Дива агресия в Кючука

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:56 / 17.09.2018
27722
Автор на увреждане бе задържан от служители на Първо РУ в Пловдив. В полицейския арест бил отведен 36-годишен мъж, който около 1.30 часа в събота счупил с юмрук стъкло на автобусна спирка на бул. "Никола Вапцаров“. Срещу извършителя е образувано бързо производство по чл. 216 от НК.

Бързи производства са образувани срещу четирима водачи на моторни средства през последното денонощие. Вчера след обяд на пътя между селата Паничери и Старосел хисарски полицаи установили, че 43-годишен неправоспособен мъж е зад волана на колесен трактор без регистрационни табели.

Ден по-рано в жк "Тракия“ в Пловдив колегите им от Пето РУ хванали 30-годишен с лек автомобил "Пежо“, също неправоспособен, но и дрогиран. Под въздействието на наркотици бил и 23-годишен, засечен с "БМВ“ в Асеновград. В Първомай пиян, с почти 3 промила алкохол, бил 29-годишен шофьор на лек автомобил "Рено“.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).