Диджей номер 1 в света разтърси българската публика

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
11:28 / 19.09.2016
5134
Читатели на Plovdiv24.bg ни изпратиха спиращи дъха кадри от концерта на диджей номер 1 в света Армин ван Бюрен. Музикалното събитие бе в зала "Арена Армеец" в София на 17 септември (събота).

Българските фенове на електронната музика станаха свидетели на страхотно шоу, изпълнено с най-добрите тракове на холандския диджей, акробатични номера, зрелищна мултимедия и изпепеляващи пироефекти.

Хилядите меломани, изпълнили залата, танцуваха 5 часа под бързото темпо на изключителните техно парчета. Пулсиращите ръце със светещи гривни или телефонни дисплеи допълваха страхотната атмосфера на петчасовия музикален маратон.

В музикалното шоу участваха и Бетски Ларкин, Мистър Пробз, Ейнджъл Тайлър, Ерик Влойманс и Кимо Френкел. Страхотните има гласове допринесоха вечерта за почитателите да стане наистина незабравима. 

В знак на любов към българите Армин си беше приготвил родния трибагреник, който развя по време на едно най-завладяващите му изпълнения.

Многобройните фенове, сред които и гости от Гърция, Румъния и Израел, танцуваха неуморимо до 5 сутринта и останаха изумени от считания за най-добър диджей.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).