Депутат от Пловдив гневен: Това не е България, която обичам и останах, въпреки че имах много възможности да избягам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:13 / 08.05.2021
16433
Младен Шишков през 2021 г. е преизбран за народен представител в 45-то Народно събрание като с преферениалния вот от 9.93% се класира на второ място след водача на листата на ГЕРБ за област Пловдив. Той публикува една доста гневна публикация във фейсбук за краткия живот на 45-тото Народно събрание, както и за случките от заседанията на комисията по ревизия на 10-годишното управление на Бойко Борисов.

“Какво работят депутатите след края на мандата - пак нищо". Този виц го разказвах по време на предизборната кампания, след което го опровергавах с реални факти и показвайки нагледно работата на депутатите.

За съжаление в края на последния работен ден (вероятно) на това злополучно сборище наречено 45 Народно събрание, след парламентарния фарс наречен комисия по ревизията, нямам аргументи, с които да оборя горното твърдение. Този парламент не я свърши никаква! На нищото, нищо! Освен недоносчето Изборен кодекс, чиито пороци скоро ще видим в действие, на терен.

Що се касае до злополучната комисия, на която имах неблагоразумието (защото не членувам в нея) да присъствам от начало до край без прекъсване - думите парламентарен тероризъм са най-меката квалификация, която мога да използвам!

Политическият ПР винаги е бил част от парламентарния живот, но такова издевателство над парламентаризма не бях срещал през съзнателния си живот. За да напомпаш стремглаво падащото ти и без това крехко доверие, да доведеш неадекватен човечец, да му задаваш безумни лексиконски въпроси, в най-важната инстутиция на страната, пред целия телевизонен и интернет ефир е безчинство над демокрацията, безчинство над хората.

Не това не е България, в която избрах да живея, и която обичам, въпреки че имах много възможности да избягам през последните 20 години. Това не е България, на която посветих 15 години от живота си, за да ги видя унищожени за по-малко от месец. Това не е България на Левски, Ботев, Раковски, Бенковски. България днес се изтръгва с невиждана ярост от прегръдката на Европа. Приятели - ще го позволим ли?

Виж коментарите (5)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).