Ден на отворените врати в жилищен комплекс "Роял сити"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:07 / 24.03.2017
2545
Огледи на апартаменти, запитвания за различни възможности за покупка и наемане, както и консултация за покупка с кредит са част от услугите от които могат да се възползват посетителите на жилищен комплекс "Роял сити" по време на Деня на отворените врати, организират от компанията - инвеститор в проекта "Галакси Инвестмънт Груп".

Събитието ще се състои тази събота, 25 март, от 11 часа в градината на комплекса. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с всички актуални оферти и да видят мострени апартаменти, които дават възможност да се планира бъдещото обзавеждане по най-добрия начин. 

Жилищен парк "Роял Сити" се намира в един от най-приятните квартали в град Пловдив - "Кършияка" и е леснодостъпен както с градски транспорт, така и с автомобил. Сградите са изпълнени в унисон с най-новите строителни тенденции и се характеризират с модерната си архитектура. 

Жилищният комплекс разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. Важно предимство е наличието на подземен и надземен паркинг в "Роял Сити". 

Собственици на жилища в комплекса отчитат като най-важни фактори за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Сградите в "Роял Сити" са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло- и шумоизолация. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).