Деца правят живи картини в Природонаучния музей в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 22.05.2023
982
Магично, креативно, образователно и забавно занимание за деца от 6 до 14 години организира Природонаучният музей в Пловдив. Темата на събитието е "Как да творим живи картини от билки и цветя", а датата е 27 май, събота от 10:00 ч. и 13:00 часа.

Участниците ще са разпределени в две групи, като максималният им брой е 20. Те ще трябва да заплатят и такса от 20 лв. (заплащат се на касата на музея до 27 май)

Ателието включва кратка образователна беседа на еко и цветна тематика.

Следва забавна игра на думи и асоциации за растения, имена и цветове. Наградите за всички ще бъдат природни материали, с които по-късно децата ще работят.

Творческата част ще е изработване на живи картини – пана от рециклиран материал, който ще декорират. По оригинална технология върху основата ще аранжират с фантазия билки, зеленина и цветя. Всяко дете ще си тръгне с уникално произведение, достойно за подарък или украса на дома.

Магично шоу ще бъде финалът на творческото ателие. В него децата ще видят как екзотично чаено цвете се превръща пред очите им в ароматно произведение на изкуството. Ще разберат каква е магията на цъфтящия чай.

За да се запишете, трябва да попълнете формуляр.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).