Деца поставени при нечовешки условия в Пловдив, учителка бясна на кмета!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:59 / 10.12.2019
25463
Ето какво написа Вержиния Гарабедян, учител в Математическата гимназия в Пловдив:

“Пиша с надежда, че ще дадете гласност на моето негодувание към кмета и много му заместници в град Пловдив. На 7.12.2019 в зала "Академик“ се проведоха Общинските ученически игри. Аз съм учител в Математическата гимназия и ръководех отбор по баскетбол. Освен мръсотията и окаяната атмосфера в залата, децата от 6 училища в Пловдив бяха принудени да играят в нечовешки студ. Температурата в залата беше доста под нулата /около минус 5 градуса/. И дори след завършване на срещата, ръцете им бяха посинели и обездвижени, въпреки че бяха тичали 40 минути…

Точно до зала "Академик“ седеше "гордо" изправена и още по-гордо заключена зала "Колодрума", за която всички данъкоплатци дадохме 66 милиона лева. Новопостроената зала на Пловдивския университет също се оказа, че седи заключена и в този ад, през цялата седмица в зала "Академик“се провеждат и заниманията и на студентите.

Питам лично кмета на Пловдив за кого и за какво се наливат милиони в града ни, като не можем да се погрижим за здравето на децата ни. Във всяко селце в нормалните държави има зали, отоплени и привлекателни за децата и сигурно и в Бангладеш е така…

В кой век живеем и докога ще търпим това безхаберие и безумие? Като действащ учител, с 42 години стаж, заявявам, че децата ни са лишени от правото да растат здрави. Ще разпратя това писмо до всички медии с надежда, която отдавна съм загубила".

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).