Данъчните запечатват един от елитните ресторанти в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:23 / 14.01.2019
35615
Елитният ресторант "Мемори", както и ВУСИ са сред обектите, подлежащи на принудително запечатване от НАП Пловдив в рамките на 30 дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В тазседмичния списък влизат няколко дентални кабинета, студиа за красота, магазини, но и добре познатите имена като "Мемори" и Висшето училище по сигурност и икономика (ВУСИ).

Мярката по запечатване се налага при използване на фискално устройство или интегрирана автоматизирана система за управление на търговската дейност, които не отговарят на изискванията за одобрен тип и не са одобрени от Българския институт по метрология. Тя може да бъде обжалвана и в Административния съд.

В списъка на НАП подлежащи за запечатване са и сергии за плодове и зеленчуци, голяма част от които в Първенец, както и доста заведения по зимните курорти като Пампорово и Велинград.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).