Дани Каназирева отново с нагло и неадекватно изказване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (75)
12:54 / 28.12.2012
32234
Общинската съветничка и бивш кандидат за кмет на града ни Дани Каназирева отново се изказа изключително нагло при акция на "Густо ми е, Велков" в репортаж за "Господари на ефира". Илиян Велков разпитваше общински съветници, нарушили Закона за движение по пътищата и влезли в улица "Филип Македонски" въпреки забраняващият това знак, за да си спестят около 100 метра, преминавайки по съседната улица, където няма такова ограничение. Дани Каназирева обаче първоначално твърдеше, че не е направила никакво нарушение. В последствие, след като й бяха показани снимки как тя с луксозния си черен джип Мерцедес навлиза в улицата точно покрай забранителния знак, смени репликата с "Вярвайте ми, нямам нито 1 акт. Можете да го проверите". Тази неадекватна реплика предизвика "отговор" от "Господарите": "А колко много трябваше да имате. Само ние сме Ви хващали 3 пъти в нарушение." Ако беше останала само с тази си реплика ... нямаше да е нищо по-различно от предишни нейни изказвания, с които е будила смут и недоумение. Тя обаче продължи: "Аз не идвам за удоволствие тук, идвам по работа. Ние не идваме по желание на работа", на което от "Господари на ефира" логично допълниха "Ама по желание се кандидатирахте. Ние пък недоумяваме какво общо има това със спазване на Закона за движение по пътищата и с какво удължаването на пътя им със стотина метра ще им попречи да си свършат работата като Общински съветници така, както сме принудени да го правим всички ние, обикновените граждани, без "по-специален" статут и луксозни джипове.

Другият сериозно провинил се отново бе от партията на Дани Каназирева и отново с черен луксозен джип, но този път Порше Кайен - Владимир Кисьов бе значително по-умерен в изказването си като цяло, но на репликата на Велков "Ще Ви покажем по телевизията, нали знаете", той брутално отговори с "Не бива, не бива".

Целият репортаж можете да видите във видеото към статията.

Виж коментарите (75)

Още по темата (2):
19.01.2012 Журналисти спипаха пловдивски политици в нарушения и им връчиха актове
23.09.2010 Съветниците и кметът нарушиха вкупом пътен знак
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).