Дани Каназирева най-вероятно ще се кандидатира за кмет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
09:58 / 19.08.2010
7303
"Още е рано да се каже" - такъв беше отговорът на Дани Каназирева на въпроса в предаване на ПОТВ, дали мисли да се кандидатира за кмет догодина.

Подобен род отговори се поднасят като "тя не потвърди, но и не отрече намеренията си". Който е гледал предаването, е разбрал, че въпреки уклончивата реакция, е повече от ясно, че бившата активистка на ГЕРБ мисли много сериозно по въпроса.

Качествата на русото острие на ГЕРБ в местния парламент вероятно са били бързо забелязани от тези, които искат и занапред да държат властта в града - макар и в сянка. Нищо чудно те да са подкрепяли по един или друг начин самостоятелното й политическо поведение, което  доведе до изключването й от партията, която я вкара в политиката. 

Въпросът е дали Дани Каназирева ще намери сили за своя политическа кауза или ще бъде оплетена в сложни политически схема.

Не е трудно да се досетим, че олигархичните кръгове, които управляваха града по времето на д-р Чомаков и все още не са загубили позиции, от известно време треперят при мисълта, че кмет догодина може да стане Иван Тотев. Те вече строят схеми как да разбият местната организация на ГЕРБ и със сигурност слагат Дани Каназирева в сметката.

Попитан активист на ГЕРБ какво мисли за евентуалните амбиции на бившата си съпартийка, той отговори: "Не съм изненадан - коментира той.- Обаче не завиждам на тези, които смятат да използват Дани за корпоративни цели. Тя е индивидуалист по природа и рано или късно ще им разкаже играта."

Специалист по политически ПР пък коментира, че тези, които биха заложили на Каназирева с цел да отцепят гласове от ГЕРБ, правят грешни планове. Като поведение в местния социален контекст, Дани би откраднала най-вече от гласовете на Славчо Атанасов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (24)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).