Дани Каназирева инициира създаване на общински фонд "Култура"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:30 / 02.11.2010
1791
Общинският съветник Дани Каназирева организира днес от 10.30 ч. в малката заседателна зала в сградата на Общински съвет - Пловдив Кръгла маса във връзка с инициативата си за създаване на общински фонд "Култура". Окончателното решение за създаване на фонда ще вземе Общинския съвет. Дани Каназирева обаче заяви категоричната си позиция, че най-напред трябва да бъдат чути становищата на представителите на културните институти и на пловдивчани, работещи в областта на културата.

Фондът да подпомага културни прояви и инициативи с общинско, регионално, национално и международно значение, проучвания и изследвания в областта на културата, програми и проекти за насърчаване на изяви на гражданите от различни етнически и религиозни общности с насоченост в областта на културата, даровити деца и младежи, професионалното и любителско изкуство - това са част от целите, които са поставени в проектопредложението за работа на общински фонд "Култура".


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Община Пловдив призовава гражданите да се освободят от опасни мас...
Три дни безплатен музикален фестивал в Пловдив
Прочут гръцки изпълнител ще изпее най-известните си песни в Пловд...
Промениха маршрута на още един автобус в Пловдив!
От болницата в Пловдив подадоха първа информация за пострадалия м...
Шофьор: Бул. "Кукленско шосе" в посока центъра е непроходим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).