Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-малък?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:21 / 01.05.2024
15425
Клип, заснет в края на булевард "България" в Пловдив на изхода за Пазарджик, предизвика изключително оживена дискусия. На кадрите се вижда лек автомобил "Шевролет", който най-напред нарушава закона за движение по пътищата, а после продължава с рязко спиране няколко пъти.

"Снимащият да напише и своя номер отгоре. Едно по-чепато дърво, че и двамата...

На осмата секунда се вижда как набива спирачки, а след това отива към осевата линия, за да не позволи да бъде изпреварен. После тръгва да изпреварва срещу насрещно движещите се коли, за да продължи "големите неприятности"...

За да е по-ясно: още веднъж: "Аз говоря за след това. За затискането не казвам нищо - този си го заслужаваше. Като се е престроил там, ще чака, без да мрънка. После е проблемът", разсъждава потребител на Фейсбук по повод видеото.

"Да, притискането си беше заслужено, това бих направила и аз, после снимащият брейкчекна. Това не беше ОК, просто трябваше да си кара. Колкото до отиването до осевата линия, да, не беше разрешено изпреварването, но, когато някой те изпреварва, ти не трябва да пречиш на изпреварването, освен ако не виждаш невидима за другия опасност от такова. Ние не сме контролни органи. С това си действие единствено застраши и двама им. Все пак на първо място не трябва да създаваме условия за ПТП.

И подчертавам, поведението на снимания не е законно, не е правилно и не е безопасно, когато имаме информация за такова лице и можем да докажем, просто трябва да сигнализираме контролните органи, а не да правим тяхното поведение на пътя още по-опасно за нас и другите около нас. За опита за изпреварване при насрещното движение дори няма да говоря. С две думи и двамата си мереха инструментите и не можеха да решат на кого е по-малък", категорична е друга потребителка на социалната мрежа.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наум Китанов, БСП: Трудно е да се примиря с все по-голямото преза...
Без вода заради сериозни аварии в Пловдив и областта
Обявени са свободни места за новата детска градина в "Тракия"
Пловдив първи в страната по брой на изградени нови големи къщи и ...
Журналист: Написах, че обещанията на Тодор Живков за Пловдив не с...
Учителят, обвинен в блудство: Арестуваха ме пред децата, историят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).