Да помогнем на Пепо! Негови приятели организираха благотворителен базар в центъра на Пловдив

Автор: Гено Петров
Коментари (0)
16:59 / 09.11.2019
6544
Днес приятели на Петър Радев се събраха на едно място, за да правят чудеса, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те организираха благотворителен базар в негова помощ. Мястото бе в сърцето на Пловдив. Стотици пловдивчани се спряха, за да разгледат красивата сергия. Някои си купиха по нещо, а тези, които нямаха възможност, изказваха своята морална подкрепа към неговите близки и приятели.

Малко преди да завърши своето обучение по медицина Пепо е диагностициран с остра миелобластна левкемия и тези дни. А е едва на 25 години. Петър мечтае да бъде лекар и да дарява надежда на болните, но за да стане това, първо трябва да оздравее! Предстои му трансплантация на костен мозък и се нуждае  от непосилна за близките му сума.

"Пепо е един прекрасен млад човек, който води здравословен начин и обича да спортува. Неговото любимо хоби е фотография. Сумата от офертата за неговото лечение, която получихме, е близо 500 000 лева. Има цели трима донори с пълна съвместимост за трансплантация на костен мозък. Колкото по-бързо съберем сумата, толкова по-добре ще бъде за Пепо. Правим много инициативи, за да съберем колкото се може повече средства. Направихме кампания в HelpKarma. Общо взето всяка седмица прави някакво мероприятие - спортни турнири, куиз вечеринки, онлайн базари", казва Димитрина Райчева, организатор на базара и негов близък приятел. 

Как можем да му помогнем?

Всеки, който има може да помогне, да го направи чрез банков превод:

Банка ДСК

IBAN:BG42STSA93000026368202

BIC: STSABGSF

Petar Radev(Титуляр:Петър Златков Радев)

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).