Д-р Евелина Славчева е новият управител на ДКЦ I

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:05 / 24.10.2012
4261
Новият управител на ДКЦ I се казва д-р Евелина Славчева, спечелила конкурса за възлагане управлението на здравното заведение до Понеделник пазар. Това става ясно от решение на шестчленната комисия в състав Розалин Петков, зам.-кмет, общинските съветници Димитър Цветков, д-р Димитър Христозов и Даниела Кинова, д-р Георги Балахуров, зам.-директор на РЗИ Пловдив и техническият сътрудник д-р Красимира Василева, гл. инспектор в отдел "ТД, ОП и здравеопазване". Предложението ще бъде гласувано на утрешната сесия на градския парламент.

От материалите за заседанието става ясно, че документи за участие в конкурса са подали д-р Евелина Славчева и бившият управител на здравното заведение д-р Георги Кръстев. Конкурсът се е провел на три етапа: проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания; оценка на представената от кандидатите Програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и събеседване.

На първия етап в присъствието на двамата кандидати по реда на тяхното записване в регистъра, бяха проверени квалификационните им документи, съдържащи се в плик 

Комисията констатира, че всички описани в обявата за провеждане на конкурса документи са налични и при двамата кандидати. При отварянето на плик 2, съдържащ се в подадените от д-р Славчева документи се констатира наличието на Програма за развитието на ДКЦ I, ведно с електронния вариант на същата. При отварянето на същия плик, съдържащ се в подадените от д-р Кръстев документи се констатира наличието на Програма за развитието и дейността на ДКЦ -то, не е открит електронен вариант на програмата, съобразно изискванията на обявата за провеждане на конкурса.

Предвид гореизложеното комисията взима решение да допусне до втория етап на конкурса единствено д-р Евелина Славчева. Запознава се с писмената разработка на Славчева, която получава обща оценка на членовете на комисията мн. добър 5.10.

Тъй като оценката на представената от кандидата програма е по-висока от 4.50, съгласно разпоредбите на Наредба №9/26.06.2000 г. тя получава право да се яви на събеседване, където получава оценка мн. добър 5.16.

След обобщение на всички оценки на членовете на комисията-от предложената програма и проведеното събеседване-крайната комплексна оценка на комисията е мн. добър 5.13 и за кандидат спечелил конкурса членовете на комисията определят д-р Евелина Антонова Славчева.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7):
25.10.2012 Без дебати гласуваха новия управител на ДКЦ I
02.08.2012 Окончателно: Д-р Георги Кръстев аут от ДКЦ 1
20.07.2012 ГЕРБ Съединение: Не участваме в акции, касаещи решения на ОбС Пловдив
19.07.2012 Протестираха в защита на д-р Георги Кръстев
17.07.2012 БЛС застава зад освободения управител на ДКЦ 1 д-р Георги Кръстев
12.07.2012 Освободиха управителя на ДКЦ 1 д-р Георги Кръстев
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).