Чудо изпод руините в "Коматево": Децата са живи и без сериозни травми!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:09 / 22.04.2016
8016
Двете деца от пловдивския квартал "Коматево", за които па-рано днес Plovdiv24.bg ви информира, са настанени в Първа хирургия на УМБАЛ "Свети Георги" без сериозни наранявания.

От болничното заведение заявиха за читателите на сайта ни, че те нямат сериозни рани, нито счупвания. По-малкото е с няколко шева на ръката. И двамата са с натъртвания, уточниха медиците.

Официално от полицията:

Екипи на пловдивската пожарна служба спасиха две деца, затрупани от паднал покрив. Съобщението за паднала част от стена и покрив на къща било получено в оперативния център на пловдивската пожарна служба в 4.04 часа. 

Към адреса в "Коматево" били насочени четири пожарни екипа и линейка на Центъра за спешна и медицинска помощ. На място огнеборците разговаряли с мъж, който бил в къщата, но успял сам да излезе от руините.

Той им разказал, че под рухналата плоча са двете му деца - на 10 и 15 години. Незабавно били предприети спасителни действия, продължили час и половина.

Около 5.35 часа екипите достигнали до децата и ги извадили от руините на къщата. Откарани са за преглед в медицинско заведение, няма опасност за живота им. Най-вероятната причина за инцидента е гръмнал бойлер.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
22.04.2016 Рухналата след взрив къща в "Коматево" негодна за обитаване
22.04.2016 Покрив се срути над главите на две деца тази сутрин в "Коматево"
Още новини от Новини от Пловдив:
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...
Вижте как посрещнаха Митрофанова под Альоша в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).