Чочо и ходещата на каишка Ангела: Не искаме да покажем разврат, а привързаност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
19:18 / 07.07.2018
32227
Момичето, което преди време стана известно с това, че приятелят й я води почти навсякъде, вързана на каишка, и въпросният Чочо бяха основна тема в предаването "Ничия земя" по Нова, което днес бе излъчено за втори път. Ето част от нещата, които двойката сподели:

"Не искаме да покажем разврат, а привързаност. Всеки вижда нещата по свой собствен начин. Ние сме едни интересни хора - животът ни и нещата, които правим, са интересни. Бях леко изумена от големия интерес към нас, от статиите и от фейсбук отзивите. Разкриха ни, когато бяхме в Слънчев бряг. Не сме чували да има други като нас".

"Според мен има два вида хора - доминиращи и доминирани. Аз съм от вторите и то се вижда. Това си е мое разбиране, нямам нищо против да съм робиня на мъжа си. Има много по-страшни невидими вериги при други двойки", обясни младата жена. Приятелят й от своя страна разказа, че може да чисти и готви и обича да й помага.

"Аз съм израснала без баща и може подсъзнателно да търся това - част от образа на своя родител, мъжката сила и присъствие. Майка ми ме е отгледала почти сама. Тя беше и мъж, и жена, и всичко. Но на мен не ми е подсказвала, че й е трудно", каза Ангела. А Чочо добави:

"Като малък баща ми имаше едни от най-оборотните заведения, включително и плаж. Говорим за 90-те години. После нещата се обърнаха и от върха паднахме на дъното. Тогава нашите започнаха да се карат и майка ми замина за чужбина. Останах с баща ми и брат ми. Никога не съм бил бит. Бях едно абсолютно щастливо дете. 3 години имах проблеми със закона. Три години лежах в затвора за склоняване към проституция на тогавашната си приятелка.

Тя бе на 17, аз на 19. Зарибихме се в едно заведение и нещата станаха много бързо. Тя обаче започна да закъснява, скара се с родителите си, каза им "Обичам го този мъж" и избяга от тях. Те буквално вдигнаха ръце от нея. Много ме ревнуваше, беше тежък случай. Тогава техните пуснаха жалба за склоняване към проституция. Мен ме задържаха, въпреки че не съм я карал да прави нищо на сила. След излизането от затвора се после се запознах с Ангела". 

Виж коментарите (16)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).