Читателка: Страхуваме се да излизаме от блока, защото е страшно тъмно!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:13 / 22.11.2012
4788
За проблем с осветлението по някои улици в "Северен" сигнализира на имейла на Plovdiv24.bg наша читателка. Тя пише следното:

Добър ден! Пиша Ви по повод това, че имаме голям проблем с уличното осветление в район "Северен" или поне на по-долу цитираните улици. От март месец тази година живея на ул. "Хан Телериг" - пред целия блок, а той не е никак малък (малкият гигант се нарича) светеше една-единствена лампа за трите му на брой входа, и то точно в началото на блока. От миналата седмица и тя вече не свети. И това не е всичко, проблем с уличното осветление има и по съседната улица - ул. "Никола Войновски", като се тръгне от пресечката й с ул. "Хан Телериг", отново няма улично осветление до почти нейния край, който обаче е чак до Брезовско шосе. 

Според мен това не е нормално - вечер е ужасно тъмно и страшно. На всичкото отгоре се разхождат бездомни кучета, които допълнително плашат хората. Страхуваме се да влизаме и излизаме вечер. В понеделник (19.11.2012) сутринта се обаждах по телефона и ми беше казано от служителката, с която говорех, че ще съобщи за проблема и лампата ще бъде отремонтирана. И след това нищо не се случва. Надявам се благодарение на Вас да има някакво развитие, защото е крайно неприятно да не можеш спокойно да отидеш до магазина или където и да било след 17:00 часа (в тъмната част на денонощието). Благодаря Ви предварително!

"Да, вчера тази жена лично ме уведоми за проблема с осветлението на ул. "Хан Телериг" номера 1,3 и 5, както и за част от ул. "Никола Войновски". Разпоредил съм то да бъде възстановено по най-бързия начин. Много често недобросъвестни "граждани" чупят осветителните тела точно в този участък и опазването на осветлението там наистина ни създава проблеми", обясни ситуацията кметът на "Северен" Ральо Ралев.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).