Читателка: Ремонт или разруха на ул. "Любен Каравелов"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (5)
07:00 / 23.05.2016
6146
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изрази възмущението си от методите на някои работници, осъществяващи ремонта по ул. "Любен Каравелов". Ето и разказа й:

"Двама-трима работници започнаха да махат една по една плочките по тротоара, но като обработиха един участък така след известно време, примързя ли ги не знам, и качиха голям багер, за който видно там е тясно и по пътя си засегна кората на едно дърво. 

И това при положение, че на пътя имаше две малки машини, които изглеждаха по-подходящи, а според мен можеше и на ръка да махнат плочките както бяха почнали. 

Не мога да разбера защо багерът започна да чупи плочките и да ги загребва като копае. Това са здрави плочки, дори да са стари, защо ги чупят, можеше да послужат за нещо някъде. Не можаха ли да ги махнат и тогава да копае багера. 

Възмутих се още повече като видях как рушат градинката пред блока, която хората са си направили и вероятно са инвестирали пари за това, не е от 'Градини и паркове". 

Изкъртиха ограждението на градинката и кои знае какви още поражения ще направят, но една ли после ще възстановят. Ще го оставят съсипано и ще си тръгнат, а хората там ще гледат и живеят с това."

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).