Читатели: Това е пълен абсурд!

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
15:18 / 06.05.2021
21363
Читатели потърсиха Plovdiv24.bg, за да разкажат: "Обръщаме се към вас с молба наистина поне вие да ни съдействате в това най-накрая господин кметът на "Южен" да ни забележи. Тъй като това е пълен абсурд.

Писахме и жалба към общината и ви изпращаме абсурдния им отговор. Да не говорим за миризмата, която се разнася от застоялата вода и от шахтата, която е само за отбиване на номер.

Има търговски обекти, които щателно плащат данъците си и са принудени да чистят задружно, за да могат пешеходците да преминават до колкото е възможно. Искрено се надяваме да ни съдействате и предварително ви благодарим".

Става дума за разрушена пътна настилка на улица "Пере Тошев" 65 в Пловдив. От районното кметство отговарят на хората, че в сигнала им не ставало ясно какво точно визират - нарушена пътна настилка в този участък, недобро оттичане на дъждовните води от дъждоприемните шахти по улицата или миризма от уличната канална мрежа.

В отговора още се казва, че "Община Пловдив е сключила договор за почистването на дъждоприемните шахти на територията на Пловдив. Това не е в правомощията на кмета на район "Южен"...

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).