Читател чака повече от час автобус №1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
08:30 / 04.06.2011
8296
"Здравейте! Пиша Ви, защото искам да сигнализирам за нередовен градски транспорт. Преди няколко дни, в 21.17 ч. отидох на спирката до стадион "Тодор Диев" да чакам автобус по линия 1, в посока "Коматево". В рамките на 1 час, т.е. от 21.17 ч. до 22.20 ч., нито един автобус по въпросната линия 1 не мина и бях принудена да се кача на маршрутка 4", е част от писмото, което ни изпраща читател на Plovdiv24.bg.

"Знам, че по принцип, в делничен ден, до 21.40 ч. автобусите са редовни и са през 10 мин., но уви, този път не беше така. Обаждала съм се на няколко пъти във фирма "Грация" да сигнализирам за нарушенията, които правят техните
служители, но не съм видяла никакъв ефект от това. Затова се обръщам към Вас и Ви моля най-сериозно и отговорно да се обърнете към ръководството на фирмата и този път нарушителите да бъдат санкционирани"
, продължава писмото на гражданинът.

"Лошото е, че това не е единичен случай, а често срещано явление вечер. Случвало се е и в празничен ден (тогава и през деня, и вечерта автобусите по линия 1 са през 20мин.), случвало се е и вечер, вместо 20 мин., да чакам между 40 и 60 мин. Това е безобразие", е коментарът на нашият читател.

Plovdiv24.bg предаде сигнала на шефа на фирма "Грация" Валери Лозанов. Той обеща, че ще направи проверка по случая и ако бъде установено нарушение, на тези които са го извършили, ще им бъдат наложени санкции.


Виж коментарите (24)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).