Читател: Състоянието на кв. "Беломорски" е окаяно

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
09:15 / 13.09.2015
1975
Читател на Plovdiv24.bg се оплака от липсата на каквито и да е институции в кв. "Беломорски":

"Здравейте! Искам чрез вас и с ваша помощ да бъде запознато обществото на гр. Пловдив с истината за окаяното състояние на кв. "Беломорски". Ние, живущите тук сме подложени на ежедневен тормоз от страна на всички институции и организации. 

В този квартал, който е по-близо дори от "Коматево" няма асфалтирани улици, нито обратни води, малко имат и централна вода. От ЕВН ни тормозят за прекарването на ток все едно сме в община Смолян. Тук таксита не идват или донякъде, тук поща не идва. Тук е трудно да се приберем ние дори.

Искаме чрез вас да бъде запознато обществото, да бъдат поставени проблемите ни на кметско и общинско ниво, а най-после да бъдем поставени като приоритет на общинските сесии, защото е срамота в квартал на Пловдив хората да живеят сякаш са в най-дивото балканско селце. 

Та селата в района са по-устроени от нас. А иначе обещания валят, но уви елитният квартал на града е една мечта за сега това стане някога."

Припомняме, че това не е първи подобен сигнал, но причината за това е, че кварталът не е в регулация на града. Припомняме също, че местната власт предприема дейности по отстраняването на проблема с пространствената концепция, която се подготвя. А вече тече и ремонтът на ул. "Беломорска".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).