Читател: Нормално ли е в една европейска държава нещата да се случват по този начин?

Автор: Васил Динев
Коментари (22)
09:10 / 08.05.2016
12333
Редовен читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията ни, за да изрази недоволството си от работата на на институциите в Пловдив. Публикуваме цялото писмо без редакторска намеса:

"Пиша ви, защото сте най-уважаваният и четен новинарски сайт в Пловдив и сте доказали ефективността си в решаването на проблемите на хората.

Става въпрос за следното: преди няколко дни, на ул. "Милеви скали" от номер 1 до 13, без никаква предварителна разгласа и предупреждение, под прозорците на жилищата ни дойдоха бригада мургави работници и набързо разкопаха тротоара, чийто нови плочки бяха поставени само преди 6 месеца. Мъжете разкопаха около блока и си тръгнаха. На следващия ден това се повтори - само че този път окопът "отхапа" местата за паркиране пред входовете. На 5-ти май, третия ден от разкопаването, вече е невъзможно паркирането пред домовете ни - половината автомобили нямат място в радиус 200 метра. Затруден е достъпът на майките с колички. Вместо ремонтът да приключи максимално експедитивно и бързо (става въпрос вероятно за някакво окабеляване), днес в ранния следобед работниците запразниха и зарязаха всичко.

Въпросът ми е нормално ли една цивилизована европейска държава нещата да се случват по този абсурден начин: идва някой, без никакво предупреждение, разкопава както и където си иска и зарязва "лунния пейзаж" зад себе си, без никаква мисъл за неудобствата, които създава на хората, които живеят наоколо и редовно си плащат местните данъци и такси".


Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).