Читател: Неизвестен злодей умишлено отрови бездомни кучета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (118)
08:35 / 20.07.2011
9881
"Уважаема редакция на Plovdiv24.bg, моля ви да публикувате тези много неприятни снимки, направени до газстанция в р-н "Южен", пише ни наш читател. 

Публикуваме цялото писмо и снимковия материал на човека, заснел този нечовешки акт и оставяме без коментар случилото се.

"Тези кучета бяха умишлено отровени от неизвестен злодей (мисля ,че думата човек тук не може да се използва). Станах неволен свидетел на 30-минутната им агония, гледка, която няма да мога да забравя до края на живота си, и най-лошото беше, че не можех да им помогна по никакъв начин... Това бяха едни много дружелюбни кучета, двете бяха бебета на 3 месеца и не можеха да направят нищо лошо на никой, та те дори нямаха зъби... Съгласна съм, че бездомните кучета в града са много, че са източници на зараза, че биха нападнали  деца, и възрастни.

Да се унищожават по този начин, в 21 век, е чудовищно. В цивилизованите страни такъв злодей сигурно ще бъде осъден и може би изпратен в затвор. До кога такива хора ще се разхождат спокойно между нас? Те с лека ръка биха посегнали и на човек", завършва читателското писмо

Виж коментарите (118)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).