Читател: Не сме мишки в лабиринт

Автор: Диана Бикова
Коментари (4)
10:49 / 19.03.2022
6184
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира, че пешеходен прелез на жп линията край  бул. "Копривщица" е затворен. Публикуваме сигнала без редакторска намеса:

"Наскоро забелязах, че пасарелката на бул. "Копривщица" между "Пещерско шосе" и бул. "Свобода" е грозно затворена със заварени железа. Дървените греди, които бяха между линиите, са премахнати, а същите тези греди доста скоро бяха обновени с нови. 

Тази пасарелка е добре известно, че е още от комунизма и служеше за удобство на гражданите в околието.

Живея в квартала от повече от 20 години и не ми е известно за нито един инцидент.

Каква е причината за нейното затваряне и защо то беше необходимо? Ако някой я смята за опасна, защо не се обезопаси, а така по най-радикалния начин се завари?

Оставените боклуци отстрани от процедурата даже няма да коментирам. Силно се надявам след сигнала ми да бъде отново отворена, защото ние не сме мишки в лабиринт, а хора.

Смятам, че тези неща трябва да са съобразени с нуждите на хората и мога да ви потвърдя, че доста хора от квартала са недоволни, просто никой не очаква, че може да се реагира по сигнал.

Нека и не забравяме, че всеки един проект е толкоз добър, колкото хората ползващи го впоследствие (ще видите какво имам предвид в прикачената картинка).

Изпратил съм и сигнал към общината, но се надявам чрез вас да придобие по-голям отзвук, защото това е поредното безумие на нишите управници".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).