"Чистота" отстрани опасен електрически стълб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:28 / 04.01.2010
2702
Сигнал от гражданин за опасен стълб на Асеновградско шосе е получен вчера следобед на дежурния телефон на "Чистота" 67 58 17, съобщи управителят на фирмата Радослав Кошински. Мигновена проверка на място е показала, че стълбът е сериозно корозирал и под напора на вятъра се клати с отклонение повече от два метра от основата и сериозно застрашава да падне.

Поради оживения трафик, от фирмата са потърсили съдействие от полицията, която е спряла движението за около половин час, през който служителите на "Чистота" са обезопасили и изрязали стълба.

Кошински съобщи, че дежурният телефон на "Чистота" - Пловдив ежедневно приема всякакви сигнали, свързани с почистването на града. Често обаче има и такива извънредни обаждания, които ние проверяваме, за да избегнем възможни инциденти, каза още Радослав Кошински.           

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).