Честито! Ето как изглежда един пловдивчанин на 90!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 30.09.2018
5482
Преди броени дни един от доайените на пенсионерски клуб "Отдих“ – Ангел Славов, отбеляза своя 90-ти рожден ден. През тази седмица той отпразнува достолепната възраст със своите приятели в клуба. Гости на тържеството бяха кметът на район "Западен“ Димитър Колев и неговият заместник Нонка Симеонова.

С огромна торта и грамота изненадаха от районното кметство 90-годишния бай Ангел. Те му пожелаха най-вече здраве и да ги покани и на 100-годишнината си. В пенсионерския клуб дойде и неговият внук – директорът на Общинския инспекторат Ангел Славов, който е и кръстен на дядо си. Поздрав към рожденика със специално написано за повода стихотворение отправи и Лилия Учкунова.

Развълнуваният Ангел Славов благодари на всички за пожеланията и им пожела не само да достигнат неговите години, но и да ги задминат. Рожденият ден премина в прекрасно настроение с много музика и наздравици.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).